Tuesday, May 18, 2010

Aku tau........

18/5/2010...                                          8.45 p.m

Alhamdulillah....time tuh,aku bru blik dripda surau....da lme...........................xyah tau la...
n then,trus menghadap laptop...memang da terbukak....lpas maghrb memang aku bukak sbb nk defrag laptop ni.....aku duk dlm blik...biar laptop terbukak....sampai masa,gi surau....sesampai je aku kat umah(bru blik solat isya'),ape lg,hdap la laptop.....bru taged video ckg,tibe2 telefon rumah berbunyi....dngr2 suara prmpuan....mcm suara yng biasa aku dngr....

Oh,ibu kol....rupe nye suh amik brang anta kat umah hamba Allah ni.....jiran....ibu aku ade kat sna.....alhamdulillah,jiran uh baik hati.....aku memang mlas nk gi umah die,sbb...
ilmu die bleh than la....aku bukn x suke gi umah die,tp,adelah rahsianya..... aku tau,dan die tau....huhuhu.....
sbb2 yng len,
lau cite bab agma,msti lama punye....slalu pegi lpas isyak blik kul 2 pg...sdangkan bukan menuntut ngan die pun....juz bersmbang.....haih,da ibu suruh aku pegi jela....redha jela....

Smpai kat sana,memang la....x henti2 berckp.....aku tiap masa tngk hp,tngk masa...time tu nk cpat ,lupe pakai jam.....nsb baik bwak hp.....bile ibu aku + anak die(aku la tu),memang la,sembang sal agama,memang sdap...x henti2.....aku isau bebenor....esok da la exam...ni un smpat lg taip2 kat blog ni....huhuhuh....BM2....Esok turn kau plak....komsas x bce pape....enth bile la kau nk insaf....sjak f3,x aku jrang study .....nsb baik la x trun truk....exam ni x tau nk kata.....akhirnya,ibu aku bngn...nmpk gaya cm nk blik.....ingt an nk blik....smbang lg.....sembang smbil berdri 30min....ya Allah....aku duduk ibu aku berdri.....ibu aku duduk aku berdri.....ape kes la ni....last2 ustaz n ibu aku ckp,da2,henti.....lau x smapai bile nk henti...alhamdulillah....henti pun....nsb baik aku blik awl skit...dlm 11.30...n then trus hdap laptop jap....menaip smapai kul 1....study kul 2 kot....enth study ke x aku ni...huhuhu...pe2 pun,gudluck kat sape2 yng exam esok....wassalam...

No comments:

Post a Comment