Wednesday, May 12, 2010

Orang Baru

11/5/2010

Pg tu, Form4&Form5 Dminta tunggu di tapak perhimpunan tuk menunggu gliran sesi photography......Fuh...! lme bebenor tnggu.....smentara menunggu,ckg norlina yng nguruskan klas f4 nk dptkan latest update sal dak2 f4.....so,die pas 1 kertas,suk slash dak2 yng da pndah.......

So,Faris(Ktua klas kiteorng) slash la...Da siap tu,aku minx krtas tu....nk check nme aku ....smada nma aku dieja ngan btul ke x.....da check,aku ternmpk,nama Shahidah Nabila bru tulis,tp di slash..memang die da xde....after that aku pas Faris,Die pas ckg.....Ckg check n then ckg  ckp kat Faris...." Eh,yng kamu gi potong nma Shahidah Nabila ni knp? Ckg Bru je tulis la....Faris jwb " Die kan da Pndah " ......Ckg jwb blik, " Die bru msuk la..."



Oh,kiteorng terkjut....Aku tertnye2 asl la die msuk blik sk ni.....tbe2 Fadlan tnye,Die sape?Lwa ke? Aku jwb la,blh tahan la jugak...die pndai ....mata sepet2,....oooo......ok2....

tbe2 muncul die bwak bku rujukan yng tbal2 kat tngn die.....msuk barisan.....waa.! Dak bru....hahahaha......

Ape2 pun Slamat Kembali....Korang...! Ble nk blik sni blik? HuHuhuhuhu.......x sbar tnggu yng len blik....hahahahahaa..... k lah,tu je....wassalam

No comments:

Post a Comment